Aanmelden Swing-inn 2019

Wil je meedoen in het grote Sw!ng-!nn eendagsorkest op 27 oktober in Rozenburg? Dat kan!
Deelname staat open voor blaasmuzikanten van alle leeftijden met enige jaren speelervaring in een harmonie, fanfare, showband, brassband of bigband. Een speelniveau/diploma B is een indicatie voor het speelniveau waarmee je de Sw!ng-!nn goed kunt meespelen.
Uiterlijk een maand vooraf krijg je je bladmuziek van
het repertoire via mail toegestuurd zodat je je desgewenst thuis kunt voorbereiden. Dit is overigens niet verplicht.

  Aanmelding Sw!ng-!nn 27 okt 2019

  Mijn naam (verplicht)

  Mijn adres (verplicht)

  Mijn postcode en woonplaats (verplicht)

  Mijn emailadres (verplicht)

  Mijn telefoonnummer is

  Ik speel:
  fluitBes-klarinetBas-klarinetbugelEs-cornetsopraansaxofoonaltsaxofoontenorsaxofoonbaritonsaxofoonF-hoorntrompetcornettrombonebastrombonehobofagotbaritoneufoniumEs-BasBes-Basdrumspercussiebasgitaargitaartoetsen

  op het niveau van:

  Kosten voor deelname aan de Sw!ng-!nn in 2019 zijn € 27,50
  Na verwerking van uw aanmelding, krijgt u bericht over uw plaatsing en de wijze van betalen.

  Ruimte voor vragen en opmerkingen: