Dirigent/arrangeur Swing-inn 2015

image2

Wij zijn ontzettend blij met Jasper Staps als dirigent/arrangeur van Swing-inn 2015!

Jasper is sinds oktober vorig jaar dirigent van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Hij is daarnaast ook dirigent van de Koninklijke Politiekapel Haaglanden en werkt als gastdirigent met o.a. het Fanfarekorps van de Koninklijke Landmacht.  Als saxofonist is hij al jaren actief als solist en sideman van o.a. Guus Meeuwis, Fluitsma & van Tijn, en Tiny Little Bigband. Daarnaast speelt hij regelmatig bij o.a. The Jazz Orchestra Of The Concertgebouw, The Jay Horns en bij diverse radio en televisieprogramma’s.

Als arrangeur is Jasper voornamelijk actief voor diverse Harmonie- en Fanfare orkesten, in het bijzonder de Fanfare van de Koninklijke Landmacht en de Marinierskapel. Ook arrangeerde hij voor ‘The Jazz Orchestra Of The Concertgebouw’, Frits Landenbergen’s ‘Baileo Big Band’ en saxofonist Michael Brecker. Andere artiesten die Jasper’s arrangementen zongen zijn o.a. Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Gerard Joling, Edsilia Rombley, Belle Perez, Guus Meeuwis en vele anderen. Daarnaast is hij als docent verbonden aan het Fontys Conservatorium waar hij hoofdvak saxofoon en arrangeren doceert.

Tijdens Swing-inn 2015 op 24 oktober gaat Jasper Staps met de deelnemers van het Swing-inn eendagsorkest aan de slag met een repertoire “van goede grond”, geinspireerd op het motto van Drenthe’s Culturele Gemeente van het Jaar, Emmen.  Stichting Drents Landschap is ook weer betrokken bij deze editie!  Doe jij ook mee?
Bekijk ook alvast de setlijst en het dagprogramma!

image1