Repertoire Swing-inn 2019

Onder het motto “Musical & Movie” gaan de deelnemers van de Jubileum Sw!ng-!nn 2019 onder leiding van de artistiek leider/dirigent aan de slag met een gevarieerd repertoire bestaand uit o.a. filmtracksuites en sw!ngende musicalmedleys!
Bella Ciao (premiere!)
Het Sw!ng-!nn orkest speelt een gloednieuw arrangement van de muziek van de populaire Netflixserie La Casa de Papel : Bella Ciao!
Forrest Gump Suite
De soundtrack van de kaskraker Forrest Gump werd gecomponeerd door Alan Silvestri. Henk Ummels arrangeerde de filmmuziek tot een fraai arrangement.
Movie Themes 1984
In 1984 bestormden veel hitfilms wereldwijd de bioscopen. Henk Ummels verwerkte de titelsongs van drie van die kaskrakers uit 1984 Ghostbusters, Footloose en Beverly Hills Cop tot een gevarieerd arrangement.
Thrift Shop
De Thrift Shop is een song van de Amerikaanse rapper Macklemore en zijn producer Ryan Lewis. Het gaat over de lol van het kopen van spotgoedkope tweedehands merkkleding onder het motto “this is f&#@ing awesome”. Dit arrangement is speciaal geselecteerd om muzikanten de kans te geven een (al of niet geïmproviseerde) solo te spelen! Voor de liefhebber is dat (ook!) f&#@ing awesome!” Beluister een voorbeeld met een altsaxsolo!
Love Boat (TV Soundtrack)
Love Boat is een TV serie die al in 1977 begon, op de Amerikaanse zender ABC. De soapserie vanaf het cruiseschip The Pacific Princess werd een wereldwijd succes. Arrangeur Paolo bewerkte het oorspronkelijke thema (gezongen door Jack Jones) tot een arrangement voor harmonie.
Cats Suite
Een aantal zwerfkatten besloot op een dag in te trekken bij componist Chris Hazell. Hij schreef er een driedelig werk Three Brass Cats over, toen The Philip Jones Brass Ensemble hem om een compositie vroeg. Een aantal jaren later completeerde hij het kwartet met Kraken, geinspireerd op de enige poes in het toenmalige gezelschap aan katten in huize Hazell. Na het succes van Three Brass Cats completeerde Henk Ummels met Kraken een complete Cats Suite voor harmonie en fanfare.

Zin om mee te doen? Check de aanmeldingsdetails en meld je aan!