Aanmelding Bernstein Swing-inn 29 sept 2018 De Doelen

Ben jij amateurmuzikant (ongeacht leeftijd!) en geïnteresseerd om mee te doen aan één van de edities van de Sw!ng-!nn 2018, de enige Nederlandse play-in lichte muziek, die dit jaar in het teken staat van de muziek van Leonard Bernstein?

Vul onderstaand formulier in, en je hoort z.s.m. of er ruimte is in de orkestbezetting. Daarna krijg je nader bericht en kun je definitief beslissen of je meedoet! De bladmuziek van het unieke Bernstein repertoire ontvang je per mail, zodat je thuis alvast kunt studeren. De Sw!ng-!nn staat onder leiding van Joan Reinders, tevens bandleider van het Millenium Jazz Orchestra, het professionele jazz-orkest dat vanaf 29 september diverse podia van Nederland aandoet met het Bernstein Celebration Tour.

Op dit moment is de inschrijving open voor de eerste editie van de Bernstein Sw!ng-!nn op 29 september in de Doelen Rotterdam.

  Aanmelding Bernstein Sw!ng-!nn 2018 Rotterdam 29 sept 2018

  Mijn naam (verplicht)

  Mijn adres (verplicht)

  Mijn postcode en woonplaats (verplicht)

  Mijn emailadres (verplicht)

  Mijn telefoonnummer is

  Ik speel:
  fluitBesklarinetBasklarinetbugelEscornetsopraansaxofoonaltsaxofoontenorsaxofoonbaritonsaxofoonF-hoorntrompetcornettrombonebastrombonehobofagotbaritoneufoniumEsBasBesBasdrumspercussiebasgitaargitaartoetsen

  op het niveau van: